Warning: file_put_contents(/home/k/kammaren/www/kammaren.com/wp-content/uploads/essential-addons-elementor/734e5f942.min.js): failed to open stream: No such file or directory in /home/atsavcvo/public_html/wp-content/plugins/essential-addons-for-elementor-lite/includes/Traits/Generator.php on line 305

Program

2021

24 september – Emilia Amper och Anna Petrini

Nyckelharpisten Emilia skulle egentligen ha gästat Kammaren redan våren 2020 och vi är jätteglada för att hon kan komma nu! Hon tar med sig blockflöjtisten Anna Petrini och tillsammans bjuder de på ett rafflande program med ömsom nytt, ömsom gammalt, och i stor utsträckning kreerat endast för Kammaren. Vi kan garantera en helt unik musikupplevelse!

25 september – Pöntinen spelar Beethoven

Roland Pöntinen har kommit att bli något av en Kammarens egen titan, och självklart vill vi höra honom nu när vi äntligen kan återstarta! Som ett minne av det Beethovenjubileum som inte riktigt ägde rum 2020 bjuder Roland här på Beethovens sista pianosonater.

26 september – Döden och Flickan

Festivalen avslutas med ett av musikhistoriens mest laddade verk, stråkkvartetten Döden och Flickan av Franz Schubert. Spelar gör gräddan av Stockholms stråkmusiker, bland annat Emma Nyman som också är en av Kammarens konstnärliga ledare. Kammarmusik blir nog inte mer dramatisk än såhär!

 

13 oktober – Johan Dalene med vänner

Johan är en av Sveriges och världens största fioltalanger och gjorde succé på Kammaren hösten 2019. Nu gör han storartad comeback och tar med sig cellisten Daniel Thorell och pianisten tillika Kammarens ena konstnärliga ledare Peter Friis Johansson.
OBS konserttid kl 16.00 och 19.00.

 

13 november – Säsongsavslutning

Detta blir årets sista konsert och vi siktar på en riktigt festlig tillställning med gamla kammarenfavoriter. Program publiceras här under hösten!

 

INFO:

Höstens spelplats är Musikaliska/Nybrokajen 11.

Att spela på Musikaliska möjliggör ordentliga avstånd bland publiken samtidigt som en trevlig bar och servering är öppen både före och under konserterna. Vi tror och hoppas att det ska kännas både trevligt och tryggt för alla!

Caféet på Musikaliska är öppet från kl 15.00 fram till kl 20.15. De serverar kaffe och fika, öl och vin samt även lättare maträtter såsom  räksmörgåsar, västerbottenpaj, mustig höstsoppa med svamp och orientaliska piroger.

För att underlätta pausserveringen kan ni på plats innan konserten förbeställa mat till pausen, eller om ni hellre vill maila dem på jenny@nackacatering.se senast 10 timmar innan konserten. Uppge då datum, vilken tid och vad ni önskar att beställa samt era kontaktuppgifter.

Varmt välkomna till oss på Kammaren!

Kontakt

Hitta till oss

Copyright @ 2021 www.kammaren.com